Cind femeia se considera fericita?

Intr-adevar aceasta afirmatie  are multe semene  de intrebare , deoarece orice femeie e inviduala ,este fiinta hamilion care e greu de descifrat. Desigur  Ea  nu este ceea ce cred unii din noi că o femeie devine fericită aducându-i luna de pe cer și milioanele din bancă , de mașini scumpe sau călătorii în jurul lumii? Mmm ,te gresesti, e mult mai simplu.

Femeia se considera  fericita atunci cind sunt incurajate, au nonstop de atentia  si afectiunea partenerului  sau.

Ea asteapta sa fie iubita la infinit ,iubita cu adevarat . Iubirea sa persiste ca in primele zile de cunostinta, sa-i  luceasca ochii ca la o copila de 10 ani, sa fie inundata de frisoanel iubirii.

E fericita cind e saruta ,sarutata profund si atit de dulce. Sarutata fara motive sau asteptari, sarutata diminiata fara machiaj si admirata asa naturala cum e ea.

Femeia e fericita cind este cucerita zi de zi de alesul inimii sale, cu o floare daruita pur si simplu, cu un compliment  sau o declaratie de dragoste facuta seara in doi la  un pahar de vin. Cu o cina romantica sau o  iesire  la o plimbare pe strazile orasului  tinindu-va de mina sau o imbratisare indelungata cu un “te iubesc “ la ureche.

Ea e fericita atunci cind este ascultata , asculatata cind iti vorbeste minute  in sir , de cum ea decur ziua, chiar daca fiind cea mai plictisitoare discutie. Sa fie ascultata atunci cind sufletul e inundat de  neliniste  si tristete sau cind ii suride inima si ochii de fericire. Sa fie ascultata si incurajata la visurile , dorintele si placerile ei , sa-i se puna mina pe umar si sa-i se zica ” cred in tine, tu poti”.

Femeia se considera fericita atunci cind are un job si nu unul simplu sau oricare dar cel care ii aduce satisfactii, placeri si increderea in propriile capacitati. Deasemenea si aici e importatnt sa fie ajutata in alegerea  sau incurajarea  creerii jobului mult visat, bine inteles ca nu intotdeauna viata ne ofera ceea ce ne dorim dar trebuie de acceptat si de muncit in realizarea scopului nostru.

Este  fericita  desigur cind devine Mama. Mama sa fii e o minune  Dumnezeiasca , pe care doar o femeie o poate avea. Copilul –un pui de om schimba multe in viata si viziunile unei femei , ea devine puternica, luptatoare si neinvinsa. Este in stare de orice pentru pruncul sau, este vulcanul de dragoste si de gingasie. Desigur cind devine mama, ea are nevoie de tatal copilului  sa ii fie alaturi, sa o tina de mina ,sa se simta in protectie si ajutor, pentru ea conteaza mult  o familie fericita si plina de armonie.

In final fii si tu fericit(a), treci de limitele vietii. Bucura-te ca traiesti , ca esti iubit(a) si ca pentru cineva esti totul. Ai incredere in tine, viata e frumoasa daca stii cum sa o traiesti azi si acum.

Cu drag,Elena.

Publicat de elenaginga

Mămica de băiat. Lectura, paharul meu de plăcere. Familia mea, e tot ce am mai scump.

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe